По вчерашната изјава на Зијадин Села, кој рече дека веќе не гледа причина зошто да го поддржува и да се гледа со Зоран Заев, премиерот му препорача на лидерот на Алијансата да ги смени политиките.

За причина зошто двајцата сепак треба да се гледаат Заев ги спомена политиките „Едно општество за сите“, за рамноправност на граѓаните пред институциите, за НАТО, за Европската унија и за решавање на билатерални прашања.
SHARE

3 Коментари

Comments are closed.