Заев: Со Беџети зборев за шпекулациите дека некој го штити Јово Вангеловски

Зоран Заев денеска одговори на обвинувањата на градоначалникот на Сарај, Блерим Беџети кој рече дека премиерот барал од него
да влијае врз членовите на Судскиот совет за менување судија.

Тој на својот Фејсбук напиша дека разговарал со Беџети за многу работи, меѓу кои и за шпекулациите во јавноста дека некој го штити Јово Вангеловски во Судскиот совет.

SHARE