Заев со честитка до граѓаните, тие нему ,,проклет да си”

Премиерот Заев доби стотина навреди, закани клетви и други желби од граѓаните откако вечерва им честиташе ново име.

На неговата објава на Твитер, дел од граѓаните со исклучително навредлив вокабулар му порачуваат дека нема каде да се крие, му ги спомнуваат децата, му посакуваат да влезе во пеколот и низа други пораки кои не се соодветни за пренесување.

Вообичаено неговиот пост им се допаѓа на странци но во коментарите над 95 насто се негативни коментари. Во последно време ретко кој граѓанин дури и членовите на неговата партија се воздржуваат од јавна поддршка за премиерот.

Честитката и одговорите на овој линк

SHARE

2 Коментари

  1. Да, да. Дури 95% од коментарите се негативни. Гледаме и колку демонстранти има пред Собрание, околу 95. Се некако се врти околу бројот 95.

Comments are closed.