Заев со зборот „педер“ мислел на карактерна особина

По изјавата во која рече дека нема да дозволи еден „суетен новинар“ и еден „педер“ да му ја срушеле владата, премиерот Заев на Фејсбук упати извинвање до ГГДП заедницата за која вели дека ја почитува.

Тој објасни дека мислел на карактерна особина кога го употреби зборот „педер“ кој предизвика лавина реакции и критики од јавноста.

SHARE