По лидерската кај претседателот на државата Стево Пендаровски, премиерот вечерва ќе се сретна со лидерите на партиите кои се во коалиција со СДСМ.

Седбата е закажана за За 20 часот, дознава Телма.

Во 17 часот е закажана лидерската кај шефпт на државата на која се очекува шефовите на партиите да се договорат за датум за идните редвремени избори.

SHARE