Заев вети дека од сега добро ќе размисли пред да сподели информации

Ја прифаќам препораката да размислам пред да споделам, како иницијатива по повод Меѓународната недела на медиумската писменост. Да се здружиме и да ги запреме дезинформациите онлајн, изјави премиерот Заев денеска.

Премиерот во огромен број наврати досега даваше изјави, како таа дека во 2018 година сме добиле датум за преговори со ЕУ, кои подоцна се потврдија како лажна вест.

#РазмислиПровериСподели #PledgeToPause #TakeCareBeforeYouShare @UN

SHARE