Заев знае: Ќе победиме со 100.000 гласови разлика во 2 круг

„Ве гледам по лицата нешто т’нко е. Тенко е заради резултатот, затоа што очекувавме повеќе. Вие сте мојата душичка, мојот народ, и логично е да има вакво чувство.

Но, треба да биде задоволни затоа што знаеме дека очекувавме повеќе гласови, но добро е победивме“ рече на вечерашната трибина во општина Карпош од каде порача дека Стево Пендаровски во вториот круг на претседателските избори ќе победи со 100 илјади гласови разлика.

„Јас сум најинформираниот човек, ако вие не знаете, Заев знае: ќе победиме со едно 100 илјади гласови разлика во втор круг и затоа враќајте ги насмевките. Сега заслужуваме да победиме, а ќе дојде време и кога ќе губиме и за тоа ќе бидеме спремни“, рече Заев.

SHARE

7 Коментари

  1. Tзв. Преспански уговор је нелегалан, и нелегитиман и следећа демократска Влада у Скопљу ће га раскинути. Тај тзв. “уговор” је пример флагрантног кршења међународног права. Нико ником у 21. веку не може да наметне национални идентитет или да га преобликује (посебно не одлуком УН, нити уговором). Прва демократски избрана Влада ће одмах раскинути Преспански идентитетски уговор који представља пример међународног уговора са нелегалним предметом уговарања.

  2. ШИЗО-ЛАЈК ЗАЈК Ниту си бил човек ниту ќе бидеш ти си креминалец и остануваш мамелеџиски креминалец а твојата ЕУ+НАТО да му се посере пес во чинијата нека си гледаат таму како се дрогираат нивните деца а не да јадат гомна да сме излезеле и да сме гласале за СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА. НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ И ЌЕ ОСТАНЕМЕ МАКЕДОНЦИ !!!!! разбирате гниди едни?

    • Ne JADI govna ! Bez NIV zenskite od TVOJATA t.n. FAMILIJA ke PUSHAT za da TI donesat parce leb !!!

Comments are closed.