Закана за лидерот на СДСМ: Кој бара бесилка за Заев?

Засега непознато лице му упатил заканувачка на екс премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев преку порака на “Билборд” среде Скопје.

Граѓанинот кој очигледно нема страв да реагира во зона која е многу фреквентна напишал:
“Заев на бесилка” и со фломастер прикажал нацрт на бесилка.

SHARE