Започна трансформацијата: Антиќ експресно стана Северномакедонец (ФОТО)

Највлијателниот кошаркарски сајт во Европа Еуробаскет не чекаше референдум и уставни промени.

Ургентно ја промени националноста на македонските играчи за кои дава информации.

Затоа сега Перо Антиќ е прикажан како Северномакедонец и Бугарин.

Под графата националност како северномакедонци се прикажани сите останати македонски играчи кои што имаат свој профил на овој кошаркарски сајт.

SHARE

Comments are closed.