„Затвор Скопје, за месец дена…“ (ВИДЕО ПАРОДИЈА НА „РЕКЕТ“)

„Ѕета Ѕета“ го „запали“ Твитер со видео пародија на аферата „Рекет“, користејќи сцена од култниот македонски игран филм „Тетовирање“.

SHARE