Збор има Примариус Проф. Д-р Заев (ВИДЕО)

На денот кога Македонија има катастрофален број на починати и заразени од Ковид19 лидерот на СДСМ дава своја анализа за слабеење на вирусот во обид да ги убеди граѓаните дека тба да се оди на избори.

SHARE