Зекири за Талат: „Изгледа пиел многу“

Пратеникот Мухамед Зекири и потпретседател на СДСМ го обвини претседателот на Собранието Талат Џафери кој беше гостин на Алсат М каде зборуваше за собраниската седница на која се одлучуваше имунитетот на Трајко Велјаноски, дека „пиел многу“.

Во пораката на Фејсбук Зеќири вели:

„Се слушаш ли себеси Талат Џафери?!! „Немам предмет за гласање“, а на седницата „јас деловнички треба да применам на гласање во моментов…“

Како што изгледа пиел многу па заборава од момент на момент што збори

Срамота, стои во неговиот пост на Фејсбук.

https://www.facebook.com/muhamed.zekiri
SHARE

1 Коментар

Comments are closed.