Зеколи: Човекот што ја сруши ЈНА е причина за недобивање датум

Аналитичарот и поранешен македонски амбасадор Арсим Зеколи на Твитер вперува прст во лидерот на ДУИ, Али Ахмети, како прчина зошто Македонија извиси во добивањето датум за преговори со ЕУ.

„ Причината за недавање датум?

Али Ахмети.

Човекот ја сруши СФРЈ, ЈНА, 3 претседатели, 8 премиери, десетици министри, Македонија и Паско Кузман.

Сега им се намерачил на ЕУ и НАТО.

Смејте се вие“, твитна Зеколи.

SHARE