Аналитичарот и поранешен амбасадор Арсим Зеколи вели дека сака да биде меѓу првите кој ќе честита за почнувањето на преговорите на Макердонија со ЕУ, но дека би сакал да знае кога тие започнуваат.

„„Господине Друже Заев, кажи ни кој датум почнувбаат преговорите за да бидеме таму да ти честитаме“, напиша Зеколи на Твитер

SHARE