Зеколи го фати на мајтап премиерот Заев

Екс дипломатот и аналитичар Арсим Зеколи бара Заев да оди на избори ако навистина има голема поддршка како што тврди.

“Ајде Зоране Заев, ако си револтиран и не се трпите со Али распиши избори! Веднаш! На избори. Имаш подршка од толку многу македонци и албанци. Најпопуларен во Европа и пошироко. ВМРО е труба, се распаѓа. За Нобел те токмат. Ајде на избори! Што чекаш? На избори Зоране, пролетва!”, пишува Зеколи во полуироничната порака до Заев.

SHARE

2 Коментари

  1. Патриоти од ДПМНЕ изберете го КГБ Генералот Игор Јанев и Македонија ќе стане полициска земја како во време на Берија или Тито, изолирана со име Република Македонија и со војна со Албанците. А ако изгуби Македонија војна генералот на КГБ Игор Јанев ке избега за Москва.

    • Ајдее уште Еден северџан фати да тресе глупости. Абе социјал демократски сојуз на која Македонија? Таа Македонија што ја спомнуваш ја нема ја шитнавте. Пишувај си за вашата северна.

Comments are closed.