Зеколи: ЛГБТ, не сте репер за чесност!

Аналитичарот Арсим Зеколи со свој коментар на згрозувањето, како што вели на ЛГПД заедницата на изјавата на премиерот Зоран Заев кој во онике кои се закануваат на неговата влада бил и „еден пе*ер“

„Лицемерие е кога ЛГБТ заедницата и Уранија се клештеа на илустрациите во Окно за голи вмровци во кревет, кога шеруаме црнец кој вели “Vucicu Pederu” а се згражаваме од изјавата на ЗЗ. Така да, олабавете со хоморекетот драга ЛГБТ. Не сте репер за чесност“, пишува Зеколи на Фејсбук.

SHARE