Зеколи: Маратонците го трчаат последниот круг

Аналитичарот и поранешен амбасадор Арсим Зеколи вели дека ситуацијата во СДСМ наликува на последната сцена од „култниот“ фил „Маратонците го трчаат последниот круг“ но и дека има мноу врева но не и намера за уривање  на „султанот“.

Твитот е илустриран со ликови од некогаш популарниот стрип “Изногуд“…

SHARE