Зеколи: Не е Франција огранок на ДУИ во Чаир

Аналитичарот Арсим Зеколи пишува дека Франција многу добро била запознаена со актуелните случувања во земјата и дека владата на Зоран Заев си играла со „оган“

„Се игравте со огин, драга Владо. И се изгоревте. Знаете вие многу добро со кој огин. И употребен пир.

За останатите, мислите што сакате. Но бидете убедени дека не ги знаете сите пикантерии поврзани со ставот на Париз кон нас.

Не е Франција огранок на ДУИ во Чаир“, напиша Зеколи на Фејсбук.

.

SHARE