Зеколи: Некој има мака со Блерим Река!?

Политичкиот аналитичар и поранешен амбасадор, Арсим Зеколи, дава свое гледање на последните изјави на Зоран Заев, Стево Пендаровски и Зијадин Села.

„Заев вели дека Зиадин ‘чекал долго време да стане власт и сега никако не станува’. Пендаровски очекува да Зиадин му ги даде гласовите во втор круг.

Наравоучение: или Заев намерно го саботира Пендаровски или пак дечкото од Муртино и стрикото му од Зајас имаат јака мака со Река“, напиша Зеколи на Фејсбук.

Заев вели дека Зиадин "чекал долго време да стане власт и сега никако не станува". Пендаровски очекува да Зиадин му ги…

Posted by Arsim Zekolli on Thursday, March 7, 2019
SHARE

Оставете коментар