Зеколи: Политичката сцена во три епизоди

Поранешниот дипломат и политички аналитчар Арсим Зеколи има свое видување на досегашниот иидниот развој на настаните на македонската политичка сцена

Заев Зоран: Да ги искористам Албанците да ме изгласаат во влада, па ќе им удрам корпа.

Шеќеринска Рада: Да го искористам Заев да го реши спорот со Грците, па ќе му удрам корпа.

Ахмет Али: Да го искористам Заев да го симне Грујото, да го реши спорот со Грција, да го избрка Зиајдин, да ги поткупи бурекџииве од Беса, а потоа Рада и Заев ќе се тепаат кој ме сака повеќе, пишува Зеколи на ФБ

SHARE

Оставете коментар