Зеколи прашува дали Пендаровски си накалеми српска Вотергејт афера

Аналитичарот Арсим Зеколи јавно прашува дали новиот шеф на државата на почетокот на мандатот со именување на директор на Агенцијата за разузнавање се стекнал со афера.

“Хм, дали Стево го врати Божо Станишиќ на сцена? И дали си накалеми свој Вотергејт на врат уште на почеток”, прашува Зеколи кој алудира на новиот директор на Агенцијата за разузнавање кој го поврзува со некогашниот шеф на српската тајна служба осомничен дека ги објави досиеата на Али Ахмети како соработник на тајната српска служба.

SHARE