Зеколи: Претседател договараат Комунисти, Сатанисти и Исламисти

Аналитичарот Арсим Зеколи смета дека договорот меѓу Заев и Ахмети за заеднички кандидат за претседател излегува од политички рамки.

“Комунистите, Сатанистите и Исламистите со заеднички кандидат. По консензуално од ова само кај Данте Алигиери”, пишува Зеколи цитирајќи ја веста:

“Ахмети и Заев се договорија за заеднички кандидат за претседател”

SHARE

3 Коментари

  1. Ако е Стево ДОБАР избор на СДС со кои се согласува ДУИ, јас сум Доналд Трамп! ХАХАХАХАХАХАХАХА!

Comments are closed.