Зеколи: Се бара собраниски фикус за претседател

Политичкиот аналитичар и екс-амбасадор Арсим Зеколи го предвидува текот на настаните по 12 мај и заминувањето на сегашниот шеф на државата Ѓорше Иванов.

„Меѓусобните оптужби за бојкот на претседател-избори се предзнак дека Сдс, В/д, ДУИ се свесни дека некој наш Трамп може да збрише од листи сите партијски Потемкин-кандидати“, пишува Зеколи и вели дека: .

„Спасот се бара во Собранијски избран фикус полн со ЕУ/ НАТО и заќутен за крим-корупцијата на предлагачите“, напиша Зеколи на Фејсбук.

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.