Зеколи со наравоучение за СДСМ (Твит на денот)

Наравоучение за СДСМ, павлиња и мукиња: невиноста еднаш се губи. Се потоа е секс.

После Муковски, нема Крстење.

Арсим Зеколи
Екс амбасадор и аналитичар

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.