Зеколи: Заев, и сè е можно!

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи реагира на Твитер за хаотичната ситуација во Македонија пред распуштањето на парламентот и најавата дека дури и договорените избори на 12 април – се неизвесни.

„Праќаш два министра во Париз да ги убедиш Французите дека се е тип-топ и дека заслужуваш датум. Уште пред да се вратат дома, го правиш спротивното и создаваш политичка криза. Заев – и се е можно“, вели Зеколи. 

SHARE