Зевзекманија: Овие и од Челси ќе ги викнат за референдумот

Напливот на странски државници, дипломати, генерални скретари кои, каква случајност, за прв пат ја посетуваат зњемјава и попатно лобираат пред македнските граѓани да се изјаснат „за“ на референдумот стана тема и на сатиричнит серијал  !„Зевзекманија“.

„Овие и од ‘Челси ќе ги викнат за референдумот“, велат дечките од „Зевзекманија““

 

 

SHARE