Премиерот на Фејсбук објави фотографии од падините на планината Беласица каде со неговиот син Душко возат „Форвилери“.

Не толку одамна Заев објави фотографии на кои се гледа како тој и МНР Никола Димитров заедно возат мотори, но и од неговата прошетка со мотор до Крушево.

Заев на мотор на именден во Крушево

 

SHARE

Comments are closed.