Зошто Јанева сведочи во присуство на адвокат на обвинет во „Империја“!?

Изнанадување предизвика Катица Јанева која денеска влезе на распит за истрагата за „Рекет“, заедно со адвокат на еден од обвинетите во „Империја“ кој е еден од предметите на СЈО.

Адвокатката Сузана Јошевска смета дека присуството на Стеван Павлески е проблематично…

SHARE