Зошто Мијалков е на слобода, прашање на маршот на СДСМ (ВИДЕО)

Активист на Левица вечерва на маршот на СДСМ на кој се бара правда истакнал порака со прашање зошто Сашо Мијалков е на слобода.

SHARE